dijous, 13 de febrer del 2014

Torna Pegasus

El supergrup català Pegasus torna als escenaris. Tots ells amb menys cabell i amb la testa grisa. Max Sunyer i Kitflus encara adolescents acompanyaven a Tony Ronald en les seves gires abans de formar el llegendari Iceberg. Tony Ronald sempre explicava l'anècdota que tenia que anar a casa dels pares dels Kitflus a pregar per poder emportar-se al seu fill de gira amb ells. Santi Arisa prové dels no menys llegendaris Fusioon el grup del Bages dels germans Camp. Tots ells uns grans virtuosos dels seus respectius instruments, ha estat sempre un grup considerats dels grans dins del jazz-fusion. Bona notícia aquesta del seu retorn als directes i a més amb un nou disc (perdó, CD) al mercat: Standby ... ON!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per ser catalans, tenen noms força estranys, no? :P

Ricard Masferrer ha dit...

Tens raó. No sé pas d'on surten aquests noms i les motivacions que hi ha darrera dels grups quan els trien. Fer un estudi dels noms del grups al llarg dels anys podria ser força interessant.

Anònim ha dit...

El retorn de Pegasus és una gran notícia. Són, segurament, un dels grans grups de música del país.

Ricard Masferrer ha dit...

Malgrat ser un gran grup i uns grans músics, suposo que és un tipus de música que no està massa de moda, encara que personalment em segueix agradant molt.