dissabte, 23 d’abril del 2011

En què es gasten els nostres impostos ?


Es constant llegir en els mitjans o escoltar als polítics que el nostre país inverteix poc en sanitat, educació, cultura, recerca, sobre tot si ens comparem amb el nord enllà on diuen que la gent és neta i noble, culta, rica, lliure, desvetllada i feliç.
Arriba la crisi i amb ella les retallades en sanitat, educació, cultura, recerca, les partides pressupostàries on en proporció als països del nord enllà, dediquem menys despesa. És difícil de entendre-ho i d'acceptar. Si proporcionalment la nostra despesa en aquests apartats és comparativament inferior, a què es dediquen els diners recaptats a través dels impostos ? La sospita de malbaratament és evident.

3 comentaris:

Carme ha dit...

Només per saber si funciona l'enviament de comentaris i no pas en què es gasten els nostres impostos que això ja entra en el camp de les ciències ocultes.
Carme

Ricard Masferrer ha dit...

Primer comentari al nou bloc. Premi. Ara que jo pensava tenir resposta a alguna de les meves preguntes i ja veig que no sabem en què es gasten els nostres impostos.

Ricard Masferrer ha dit...

Segons els professor Vicenç Navarro, Catalunya gasta tan sols el 4.5% del PIB en Sanitat, en front al 6.76% a Espanya i el 7.5% en la Unió Econòmica Europea dels 15.